Onze dienstverlening

Dragers

Bij een tekort aan uitvaartpersoneel biedt UCB Uitvaartservice u tijdelijk versterking om een uitvaart neer te zetten volgens de wensen van de nabestaanden. Onze medewerkers kunnen zelfstandig, maar ook in teamverband worden ingezet.


Onderstaand treft u voorbeelden van de mogelijke dienstverlening die wij u kunnen bieden.

Dragers

Het in- en uitdragen van de overledene in kerk of crematorium, of het dragen van de kist op de begraafplaats, is een zeer plechtig moment. Dit is het specialisme van UCB Uitvaartservice. Onze dragers beheersen diverse technieken, waaronder het 'Engels' dragen (daarbij wordt de kist door zes man op de schouders gedragen). Zij hebben jarenlange ervaring in het keurig en foutloos vervoer van de overledene en worden veel gevraagd voor ‘grote’ uitvaarten van belangrijke personen. In onze bedrijfswagens zijn alle hulpmiddelen aanwezig om de begrafenis altijd door te laten gaan, denk daarbij aan een baarkleed, rok en kar, touwen en balken voor op het graf.


Lijstdames / Gastvrouwen

U wilt als uitvaartleider de volle aandacht geven aan de directe familie van de overledene. Maar ook de belangstellenden moeten op een professionele wijze worden ontvangen. De lijstdames / gastvrouwen van UCB Uitvaartservice nemen voor u deze zorg uit handen. Zij zorgen voor een gastvrij ontvangst van de belangstellenden en assisteren u bij het aannemen van bloemstukken.


Uitvaartleiders

Een uitvaartleider begeleidt de uitvaart van begin tot eind, van bespreken tot uitvoeren. Van onze uitvaartleiders mag u verwachten dat zij met hun jarenlange ervaring in staat zijn uw uitvaart op basis van uw visie en wensen neer te zetten.


Cateringmedewerkers

Ook het verzorgen van het cateringpersoneel behoort tot onze dienstverlening.

Als familie zelf de overledene wil begeleiden

Wordt meestal een schaarwagen of een rijdende baar gebruikt. Op de schouders dragen betekent voor de uitvaartleid(st)er instructie geven en begeleiden. Dat vraagt vaak meer aandacht dan gedacht, en kan afleiden van een goed verloop van de uitvaart.
Er is nu een uitstekend alternatief. Met dit unieke product ontvangt een uitvaartondernemer bijzonder veel waardering van familie en belangstellenden.


Wij hebben een draagbaar van bamboe ontwikkeld waarmee maximaal 8 personen geschouderd kunnen dragen. Mooi en veilig. Bij het huren van deze baar zijn twee ervaren dragers /instructeurs aanwezig.


Bamboebaar

Bamboe baar, natuurprodukt, sterk en licht

  • Geen baarkleed nodig
  • Te gebruiken in kerk, aula, en begraafplaats
  • Niet afhankelijk van materiaal op een begraafplaats
  • De uitvaartleid(st)er houdt overzicht en regie
  • Hoge mate van kwaliteit, waardering en uitstraling

Tarief *

  1. Tarief van de bamboe baar, inclusief twee dragers / instructeurs: € 165,-
  2. Vergoeding reiskosten per km: € 0,24

Onder werkzaamheden van een drager/instructeur wordt verstaan: Klaar zetten van de baar bij een kerk, aula of begraafplaats. Instructie aan de mensen die gaan dragen. Begeleiden en plaatsen in kerk, aula en/of plaatsen op een graf.


* Het tarief wordt berekend per locatie, met een tijdsduur van 90 minuten, gerekend vanaf 20 minuten voor de geplande aanvang van de plechtigheid. Een begraafplaats die grenst aan een kerk of aula wordt gezien als één locatie.


Wilt u kennismaken met deze nieuwe vorm van dienstverlening, reserveer dan de bamboe baar voor een uitvaart via ons aanvraagsysteem.

Online aanvraag- en controlesysteem

Aanvraagsysteem

Bij UCB Uitvaartservice kunt u online uw aanvraag indienen. U ontvangt hiervan direct een bevestiging per e-mail. Een dag voor de uitvaart informeren wij u over de medewerkers die bij u worden ingezet en hoe laat u hen kunt verwachten. Onze manier van werken geeft u de mogelijkheid om tot een dag voor de uitvaart uw aanvraag aan te passen en heeft u in 1 oogopslag een totaaloverzicht van al uw aanvragen.

Direct aanvragen

© 2012 - 2018 UCB Uitvaartservice

Design & ontwikkeling DesignChap